Biscuit recept - bakvorm 24 cm

Biscuit recept


Altijd al een keer zelf een taart willen maken met biscuit als basis? Dan maak je met dit recept super gemakkelijk zelf biscuit. Dit recept is voor een biscuit uit ronde bakvorm van 24cm. Laat het biscuit een paar minuutjes afkoelen in de vorm. Pas als het biscuit volledig is afgekoeld kun je hem doorsnijden en er een super lekkere taart mee maken. 

 
Foody.nl
Laura's Bakery

Welkom op Laura's Bakery! Mijn blog is er één waar bakken en het decoreren van lekkernijen...

Pecan-karamel boterkoek Pecan-karamel boterkoek
Wentelteefjes spiesen met rood fruit Wentelteefjes spiesen met rood...
Confetti shortbread koekjes Confetti shortbread koekjes
Meer van Laura's Bakery
Aardbeienvlaai
 3
Laura's BakeryLaura's Bakery
Perentaart
 8
Brenda Kookt!Brenda Kookt!
Abrikozengalette
 2
Rutger BaktRutger Bakt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.