Biscuitbeslag

Biscuitbeslag


Veel mensen vinden het lastig om zelf een goed luchtig biscuit te bakken en grijpen daardoor vaak naar een kant-en-klaar-mix. Niets mis mee, maar als je weet hoe makkelijk het eigenlijk is kan je het biscuit in het vervolg ook heel goed zelf maken. Het geheim is het warm opkloppen van de eieren, dit zorgt voor een mooi luchtig beslag en dus voor een lekker luchtig en mals biscuit. Perfecte basis voor de lekkerste taarten! 

8 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • 1006474
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.