Bitterkoekjes parfait met kaneelroom
Deze bitterkoekjesparfait is moelijk te weerstaan. Het is een dessert waar je makkelijk grote hoeveelheden van kan maken en relatief weinig werk is. Dit lekkere ijs nagerecht kun je gewoon maken zonder ijsmachine. De kaneelroom maakt je toetje extra bijzonder, terwijl dit zo mogelijk nog eenvoudiger is dan de parfait. Serveer dit makkelijke, maar indrukwekkende dessert dus vooral als je gasten hebt!
Let op: Maak dit dessert tijdig, want het moet minstens 5 uur in de vriezer
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |