Bladerdeegstengels met parmaham

Bladerdeegstengels met parmaham


Binnenkort een borrel en op zoek naar een lekker hapje om te serveren? Deze super simpele hartige snack van bladerdeeg met parmaham is echt een aanrader! Beleg de bladerdeeg met parmaham, snijdt het bladerdeeg in stroken, bestrijk met een losgeklopt ei en bestrooi met wat tijm. Schuif voor zo'n 20 minuten de oven in en het smullen kan beginnen. Makkelijker kan niet toch? 

 

Favoriet recept van

  • Smitr76
  • Michelle van Weert
  • Renate Moerman
  • PvdZ
  • Eegpouwels
  • Jolanda Jonkman
  • Melanie Cremers
  • Lenette Meijer
  • Silke Numan
  • Isabel de Bruijn
Parmaham twisters
 5
Laura's BakeryLaura's Bakery
Broodspiralen met parmaham
 4
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Pesto-Parmaham twisters
 5
Laura's BakeryLaura's Bakery
Pompoenquiche
 6
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.