Bladerdeegstengels met parmaham

Snelle basis groentesoep


Binnenkort een borrel en op zoek naar een lekker hapje om te serveren? Deze super simpele hartige snack van bladerdeeg met parmaham is echt een aanrader! Beleg de bladerdeeg met parmaham, snijdt het bladerdeeg in stroken, bestrijk met een losgeklopt ei en bestrooi met wat tijm. Schuif voor zo'n 20 minuten de oven in en het smullen kan beginnen. Makkelijker kan niet toch? 

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tanqueray Amber Spice cocktail Tanqueray Amber Spiced cocktail
Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine Rosé o'clock: life is too sho...
Headlines - met BACARDÍ Spiced Headlines - met BACARDÍ Spiced
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Smitr76
  • Michelle van Weert
  • Renate Moerman
  • PvdZ
  • Eegpouwels
  • Jolanda Jonkman
  • Melanie Cremers
  • Lenette Meijer
  • Silke Numan
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.