Bladerdeegster met frangipane en rode bessenjam

Deze bladerdeegster met frangipane en rode bessenjam is echt een topper! Het is niet heel ingewikkeld om te maken en super leuk om met meerdere mensen van te snoepen. Zet hem in het midden van de tafel en laat iedereen een stuk afbreken. Perfect om als dessert te serveren. En natuurlijk kun je de rode bessenjam vervangen door een andere jam naar keuze. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger Bakt
![]() |
IJsjes met ananas en kokos |
![]() |
Aardbei-watermeloen ijsjes |
![]() |
Petit fours met aardbeien en l... |