Bladerdeegtaartje met frambozen

Foody Redactie


Yum! Dit bladerdeegtaartje met frambozen is ontzettend lekker en ook nog eens super simpel om te maken. In slechts 30 minuten kun je van dit lekkere taartje genieten. De combinatie van het krokante bladerdeeg met de fris-zure/zoete crème en frambozen is een topper. Je kunt er voor kiezen om banketbakkersroom te gebruiken, maar je kunt voor een 'slankere' oplossing ook een crème maken van mascarpone en Griekse yoghurt. Deze snelle frambozentaartjes zijn een verwennerij als toetje, of als taartje bij de koffie. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.