Bladerdeegtaartjes met geitenkaas & vijgen
Deze bladerdeegtaartjes met geitenkaas en vijgen is een heerlijk en super makkelijke lunch of lichte avondmaaltijd. Je kunt ook kleine taartjes serveren als hapje bij de borrel. Als je de taartjes als avondmaaltijd eet, zet dan ook een grote schaal frisse groene salade op tafel. Door kant en klaar bladerdeeg te gebruiken zijn de taartjes ook nog eens heel snel klaar. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |