Bladerdeegtaartjes met geitenkaas & vijgen

Bladerdeegtaartjes met geitenkaas & vijgen


4 personen

Deze bladerdeegtaartjes met geitenkaas en vijgen is een heerlijk en super makkelijke lunch of lichte avondmaaltijd. Je kunt ook kleine taartjes serveren als hapje bij de borrel. Als je de taartjes als avondmaaltijd eet, zet dan ook een grote schaal frisse groene salade op tafel. Door kant en klaar bladerdeeg te gebruiken zijn de taartjes ook nog eens heel snel klaar. Eet smakelijk!

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Charlotte Dongelmans
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.