Bladerdeegtaartjes met gekarameliseerde ui

Bladerdeegtaartjes met gekarameliseerde ui


Dit recept voor bladerdeegtaartjes met gekarameliseerde ui is superleuk en kost ook nog eens weinig moeite. Zo fijn! Deze variant is perfect om als hapje te serveren, maar je kunt ook prima een grote plaattaart maken. Het karameliseren van de uien kost je wel even tijd, maar het levert je iets heel lekkers op. Bestrooi de taartjes voor het serveren met geroosterde pijnboompitjes en eventueel met wat extra balsamicoazijn. Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 15 min + 5 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.