Bladerdeegtaartjes met gekarameliseerde ui

Dit recept voor bladerdeegtaartjes met gekarameliseerde ui is superleuk en kost ook nog eens weinig moeite. Zo fijn! Deze variant is perfect om als hapje te serveren, maar je kunt ook prima een grote plaattaart maken. Het karameliseren van de uien kost je wel even tijd, maar het levert je iets heel lekkers op. Bestrooi de taartjes voor het serveren met geroosterde pijnboompitjes en eventueel met wat extra balsamicoazijn. Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 15 min + 5 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |