Bloemkool- & kikkererwtencurry
Bloemkool, heerlijk! En daarnaast ook nog eens super veelzijdig. Gekookt, geroosterd, in de wok, als couscous. Het kan allemaal! Ook super is bloemkool in deze vegetarische curry met kikkererwten, kokosmelk, koriander en limoen gesreveerd met een knapperig stuk naan. Wil je het gerecht net iets wat meer pit geven? Voeg dan lekker wat gember, rode peper, ui en knoflook toe. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |