Bloemkool- & kikkererwtencurry

Bloemkool- & kikkererwtencurry


Bloemkool, heerlijk! En daarnaast ook nog eens super veelzijdig. Gekookt, geroosterd, in de wok, als couscous. Het kan allemaal! Ook super is bloemkool in deze vegetarische curry met kikkererwten, kokosmelk, koriander en limoen gesreveerd met een knapperig stuk naan. Wil je het gerecht net iets wat meer pit geven? Voeg dan lekker wat gember, rode peper, ui en knoflook toe.  Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Lizanne Dirks
  • Lilian Huisman
  • Annerieke Westland
  • Wendy Huijberts
  • Sabine Kesselaar
  • Madelon Oude Vrielink
  • Maud Jonkhout
  • Foody redactie
  • Renate Rozendaal
  • Wouter De Kamp
Snelle basis groentesoep
 7
Foody redactieFoody redactie
Curry bloemkool bites
 11
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.