Bloemkool rijst

Bloemkool rijst


Wist je dat bloemkool super veelzijdig is? Koken, bakken of zelfs rauw eten, het kan allemaal! Ook is bloemkool super als vervanging voor couscous of rijst bij een wokgerecht, bij gebakken reepjes shoarma of als bijgerecht voor een curry. Super eenvoudig en in no-time klaar. Of bak nog heerlijk wat extra groente mee en voor je het weet heb je een lekkere vegetarische en koolhydraatarme supergemakkelijke maaltijd. Klinkt goed toch? Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Smitdewy
  • Suzanne de Zeeuw
  • Bianca Reyniers
  • Carolien de Milliano
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.