Bloemkool-venkelgratin

Foody Redactie


Venkel : you hate it or you love it. Ik ben echt een fan: zo lekker, die anijssmaak! Deze combi met bloemkool en kaas zie je wellicht niet elke dag voorbij komen, maar is er wel eentje die je gaat onthouden omdat hij zo lekker is. Dit gerechtje is lekker vegetarisch, maar mis je toch een stukje vlees, dan kun je er ook een gehaktschotel van maken, of het combineren met een lekker kippetje.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Evelien-vdbroek
  • Marjon Blokker
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.