Bloemkoolsalade met geroosterde amandelen

One pot: Bloemkoolsalade met geroosterde amandelen


4 personen

Rauwe bloemkoolsalade? Yes. Wanneer je bloemkool dun snijdt of helemaal fijn maakt, kun je het prima rauw eten. De bloemkool zorgt voor een frisse smaak, is lekker knapperig en de smaken die je toevoegt worden heel goed door de bloemkool opgenomen. Rauwe bloemkool is super in combinatie met Italiaanse smaakmakers. Zo ook in deze variant met olijven en een snelle anjovisdressing. Yum!! 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten - Vlees,...
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.