Boekweitpap met nectarine

Ingrediënten
Dol op havermoutpap, maar ben je eens toe aan iets anders? Dan is deze boekweit variant met nectarines zeker een aanrader. Het is belangrijk om de boekweitkorrels minimaal 4 uur te laten weken in de koelkast. Doe dit 's avonds, zo heb je de volgende ochtend in een handomdraai een ontbijtje op tafel staan. Vervolgens doe je de boekweit samen met de amandelmelk, nectarines, citroenrasp, vanillepoeder en dadels in een blender en mix je het tot een romige pap. Simpel toch? Maak af met nectarines, munt en stukjes pecannoot en genieten maar.


Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene Meisjes
![]() |
Vegan scones met lemon curd |
![]() |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |
![]() |
Linzensalade met zoete aardapp... |