Boekweitwrap met zalm
Zelf wraps maken is echt hartstikke simpel, en aangezien ik de laatste tijd veel met boekweit maak, maakte ik de wraps daar dit keer ook van. Deze heerlijke lunchwrapjes met zalm, ricotta, komkommer en rucola staan binnen handomdraai op tafel en zijn ook nog eens voedselzandloperproof. Zo weet je zeker dat je heerlijke lunch ook nog eens erg verantwoord is.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |