Boerenkool lasagne
Lasagne kun je op verschillende manieren bereiden. Met tomatensaus en gehakt, met bechamelsaus en bijvoorbeeld spinzie. Óf deze witte variant met bechamelsaus en boerenkool. Yum!! Ontzettend lekker en ook nog eens gemakkelijk om klaar te maken. Deze boerenkool lasagne is vegetarisch. Mis je toch vlees? Voeg dan eventueel gehakt toe. Smakelijk!
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 35-40 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |