Boerenkool op Duitse wijze
Voor wie de Nederlandse boerenkoolstamppot zat is, is deze Duitse variant zeker een aanrader. Bij de Duitse bereidingswijze voor boerenkool, wordt deze namelijk twee uur lang gekookt met daarbij onder andere ui, fond, pimentpoeder én grove mosterd. Resultaat? Een heerlijk bordje winterse kost. Serveer met wat gebakken aardappeltjes, worst en spekjes en genieten maar. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |