Boerenkool pizza

Foody Redactie


Deze pizza van volkorenmeel met boerenkool en champignons, klinkt misschien een beetje vreemd maar lekker is hij zeker! Een lekkere pizza met een crispy bodem die mooi bruin in geworden. Een heerlijke combinatie! Maak het deeg en laat deze ongeveer 30 min rijzen. Rol vervolgens het deeg uit en verwarm de oven voor. Bak ondertussen de champignons en voeg vervolgens de boerenkool toe samen met  chilivlokken en citroenrasp. Smeer de ricotta over de bodem van het pizzadeeg en beleg de pizza met het boerenkool-mengsel. Schuif het zo'n 10 -15 minuten in de oven en klaar is je pizza. Enjoy. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.