Boltaartje met chocolademousse en frambozenbavarois

Boltaartje met chocolademousse en frambozenbavarois


Dit boltaartje is gevuld met chocolademousse, frambozenbavarois, amandelbiscuit en overgoten met een chocoladeglazuur. Met dit recept maak je zeker indruk op je gasten! De verschillende smaken en texturen in dit taartje zorgen ervoor dat je er van blijft eten. Je kunt het dessert al (enkele dagen) van te voren maken en tot die tijd in de vriezer bewaren. Glaceer het in de ochtend en plaats het daarna direct op de schaal waarop je het gaat serveren. Laat het boltaartje in de koelkast ontdooien en garneer het vlak voor het serveren met de chocoladesterren. 

Ingrediënten

  • 1,5 gelatineblaadje (= 2,5 gram)
  • 300 ml slagroom
  • 3 eieren
  • 50 suiker
  • Pure chocolade
  • Gelatine
  • 125 ml slagroom
  • 150 ml water
  • 175 gr suiker
  • Cacao

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.