Borrelbrood met kaas, ui en knoflook

Snelle basis groentesoep


Ben je nog op zoek naar een lekker hapje om te serveren tijdens oud en nieuw? Dit borrelbrood is niet alleen super lekker, maar ook nog eens heel gezellig om te eten. Doordat je allemaal vierkantjes in het brood snijdt, kan iedereen zijn of haar stuk brood er uit trekken. Vul het brood lekker met kaas, ui en knoflook. Als dat geen smullen wordt. Geniet ervan!

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tanqueray Amber Spice cocktail Tanqueray Amber Spiced cocktail
Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine Rosé o'clock: life is too sho...
Headlines - met BACARDÍ Spiced Headlines - met BACARDÍ Spiced
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Truus Verhoijsen
  • Nettie van der Graaff
  • Marly Verstegen
  • Caro Tje
  • Foody redactie
  • Pleun van den Bijgaart
  • Silke Numan
  • Tania van Huik
  • Kris Timmerman
  • Dave van der Sanden
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.