Brioche brood
Brioche is een heerlijk zacht, zoet wit brood, dat oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Helemaal niet moeilijk om zelf te maken, alleen vergt het wat tijd. Maar echt, je krijgt er een lekker zoet brood voor terug. Met de paasdagen in zicht, is dit een heerlijk recept voor bij de paasbrunch of lekker voor op een zondagmorgen. Serveer met jam en boter of met chocopasta. Yum!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |