Brioche met een vleugje oranjebloesem

Brioche met een vleugje oranjebloesem


Deze brioche is net even anders dan je gewent bent. Het brood krijgt een fris tintje door een vleugje oranjebloesemwater in het originele briochedeeg mee te mengen. Het brood is heerlijk om te serveren tussen het hoofdgerecht en het nagerecht door. Enjoy!

Let op: Het deeg moet minimaal 2 uur rijzen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
Brioche toast met ricotta
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Muffins met citroen en bramen
 11
Foody redactieFoody redactie
Muffins met citroen en bramen
 4
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.