Broccoli couscous met zalm en spinazie

Foody Redactie


Gerechten zoals bloemkoolnasi en courgetti zijn top. Dit zijn gerechten waarbij de rijst of pasta wordt vervangen door groente dat qua substantie lijkt op dat wat wordt weggelaten. Dit recept is een variant hierop; broccoli couscous met zalm en spinazie. Door de stronk van de broccoli te vermalen ontstaat er een soort couscous. Meng dit vervolgens met wat citroen en basilicum. Het resultaat is een lekker licht gerecht met veel groenten. Serveer met een stukje zalm en genieten maar. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.