Brood met parmaham en vijg

Snelle basis groentesoep


Dit lekkere voorgerecht met vijgencompote, mozzarella en parmaham brengt je per direct in Mediteraanse sferen. Daarnaast is het ook nog eens heel snel klaar. Geef heel makkelijk je avond maaltijd een boost door dit kleine gerechtje vooraf te serveren. Dat geeft je hele maaltijd wat feestelijks. Eetsmakelijk!

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tanqueray Amber Spice cocktail Tanqueray Amber Spiced cocktail
Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine Rosé o'clock: life is too sho...
Headlines - met BACARDÍ Spiced Headlines - met BACARDÍ Spiced
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.