Broodje gerookte kip met rabarber chutney
We zitten weer middenin het rabarberseizoen en daar worden heel wat mensen erg blij van! Met deze seizoensgroente kun je alle kanten op: zoete baksels, frisse voorgerechten en hartige lekkernijen, de rabarber leent zich er graag voor. Vandaag een recept voor pitabroodjes met gerookte kip, salade en rabarberchutney met ras el hanout. Een heerlijk lentegerecht, licht en bomvol smaak.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |