Bruschetta's met fruit
Bruschetta's worden meestal in een hartige variant geserveerd, maar ook met fruit zijn ze heel lekker. Met dit recept maak je een lekkere zoete variant met druiven, walnoot en kaneel of eentje met perzik en amandel. Beide op een broodje dat besmeerd is met mascarpone. Klinkt heerlijk toch? Ze zijn heel gemakkelijk om te maken en zo klaar. Eet de bruschetta's warm of lauw.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |