Bruschetta's met vijgen en geitenkaas

Snelle basis groentesoep


16 personen

Bruchetta's zijn lekkere hapjes om gasten mee te verrassen tijdens een feestje. Met dit recept maak je bruchetta's met geitenkaas, parmaham en vijgen. Je hebt de hapjes zo op tafel en ze zien er ook nog eens uit als een waren traktatie. Even de broodjes bakken in wat olijfolie, daarna besmeren met geitenkaas en beleggen met de vijgen en de parmaham. Druppel de honing erover en garneer ze met walnoot. Genieten maar!

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tanqueray Amber Spice cocktail Tanqueray Amber Spiced cocktail
Rosé o'clock: life is too short to drink bad wine Rosé o'clock: life is too sho...
Headlines - met BACARDÍ Spiced Headlines - met BACARDÍ Spiced
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Bianca de Ruiter
  • Tania van Huik
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.