Bruschetta's met vijgen en geitenkaas
Bruchetta's zijn lekkere hapjes om gasten mee te verrassen tijdens een feestje. Met dit recept maak je bruchetta's met geitenkaas, parmaham en vijgen. Je hebt de hapjes zo op tafel en ze zien er ook nog eens uit als een waren traktatie. Even de broodjes bakken in wat olijfolie, daarna besmeren met geitenkaas en beleggen met de vijgen en de parmaham. Druppel de honing erover en garneer ze met walnoot. Genieten maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |