Bulgur salade met blauwe kaas

Foody Redactie


Wil je iets gezonds op tafel zetten wat ook nog heel erg lekker is én gemakkelijk is om te maken? Dan is deze bulgur salad met blauwe kaas zeker een topper! De salade staat met 20 minuutjes op tafel en je kunt er lekker mee variëren. Deze variant is aangevuld met kerstomaatjes, champignons, rucola en adukibonen, maar je kunt natuurlijk toevoegen wat je zelf het lekkerst vindt. En mocht je het écht slank willen houden, laat de blauwe kaas dan achterwegen. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

De lekkerste koffie verkeerd maak je zo! De lekkerste koffie verkeerd m...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Claudia Borges
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.