Cake wentelteefjes uit de oven

Muffins met citroen en bramen


Wentelteefjes, yum!! Normaal maak je heerlijke wentelteefjes met (oud) brood. Maar je kunt er volop mee variëren. Of je nu een hartige variant maakt of brioche wentelteefjes met Nutella, het is hoe dan ook lekker. Maar ook deze cake wentelteefjes uit de oven zijn zeer zeker de moeite waard. Perfect om te serveren met een luxe ontbijt of brunch, maar ook heerlijk als dessert met eventueel een bolletje ijs. Smullen! Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 10-12 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Mkostense
  • Weetikechtniet
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.