Caloriearm: varkenshaas met gratin van pompoen en camembert

Caloriearm recept: varkenshaas met gratin van pompoen en camembert


Dit heerlijke én caloriearme recept van Hello Fresh is perfect voor deze tijd van het jaar! Deze varkenshaas met gratin van pompoen en camembert met daarbij een frisse salade staat binnen een klein uurtje bij jouw op tafel. Het gerecht bevat slechts 282 kcal per portie en is daarmee lekker én gezond. En wist je dat je de ingredienten voor dit gerecht super gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen? Easy peasy met Hello Fresh! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
HelloFresh

Kies je favoriete recepten en krijg alle ingrediënten thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. De lekkerste recepten om thuis te koken. Dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers vind je elke week de beste verse ingrediënten in jouw box. Wij bedenken de recepten en bezorgen de boodschappen bij jou thuis. Zo houd jij tijd over voor andere dingen. Je krijgt alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zo zorgen we dat er zo min mogelijk voedsel wordt verspild.

Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.