Cannelloni gevuld met spinazie en ricotta

Foodblogswap: Una variazione dei Cannelloni di Pauli


2 personen

Deze una variazione dei cannelloni di Pauli, oftewel cannelloni gevuld met spinazie, ricotta tomatensaus én Parmezaanse kaas is echt heerlijk! Erg gemakkelijk om te maken en een lekker vegetarisch receptje. Serveer met een lekkere rucola salade en je hebt in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel staan. Eet smakelijk!

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

BBQ Rub - zoete kruidenmix / barbecue kruiden BBQ Rub - zoete kruidenmix / b...
Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Arnella Miedema
  • Bertien Damhuis
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.