Cannelloni met rucola en courgette
Deze cannelloni met rucola en courgette is echt een heerlijk avondmaaltje. Ideaal voor een doordeweekse dag, want de voorbereiding duurt nog geen 20 minuutjes en de oven doet de rest van het werk. De peperige smaak van de rucola is heerlijk in dit gerecht en geeft het een lekkere bite. Strooi er nog wat Parmezaanse kaas over en genieten maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |