Italiaanse caprese prosciutto hapjes in bladerdeeg

Caprese in bladerdeeg met prociutto


Ben je nog op zoek naar een lekker borrelhapje? Dan zijn deze Italiaanse caprese hapjes met prosciutto in bladerdeeg misschien een leuke tip voor je. Capresespiesjes zijn heel lekker, maar de combi van mozzarella en tomaat doet het ook heel goed in een krokant jasje van bladerdeeg. We maken het hapje nog lekkerder door hier wat lekkere pesto en prociutto aan toe te voegen. Je kunt de hapjes maken door een grote plaattaart te maken en deze in stukjes te snijden, maar je kunt er ook voor kiezen allemaal afzonderlijke hapjes te maken in een soort bootjes van bladerdeeg

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Anna Poker
  • Foody redactie
  • Dascha De Cnock
  • Anne Roerink
  • Noofje
  • Louise Van Der Kelen
  • Joycewessels
  • Marjan Vlassak
  • Greet Smorenburg-Wolthuis
  • Kim Klumper
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.