Caprese nachos
Ik kwam onlangs op de blog Half baked harvest een variatie op nachos met gesmolten kaas tegen, maar dan met bruschetta’s, mozzarella, tomaat en balsamicostroop. Deze caprese nachos zagen er zo geweldig uit dat ik gelijk aan de slag ben gegaan en het resultaat is het einde! Het is een heerlijk hapje bij de borrel, terwijl je geniet van een glas wijn in het namiddag zonnetje.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |