Carpaccio van kipfilet met mango
Deze lichte carpaccio van kipfilet is een lekkere start van je diner. De mango combineert heerlijk met de kipfilet. Zorg er wel voor dat de kruidenroomkaas goed koud is, anders is het te zacht om te verbrokkelen over je carpaccio. Je kunt de carpaccio ook serveren als lunch. Geef er dan eventueel wat brood bij.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |