Carpaccio van Rosbief met Truffelmayonaise

Carpaccio van Rosbief met Truffelmayonaise


4 personen

Soms bedenk je een recept om een ingrediënt heen. Dat had ik met de truffelmayonaise van Jean Baton die ik onlangs in de Food we love box ontving. Die mayonaise is zo ontzettend lekker!
Ik gebruikte hem om mijn carpaccio van rosbief nog lekkerder te maken. Je kunt ook rosbief bij je slager halen en daar ben ik in dit recept van uitgegaan, want ik kan me zo voorstellen dat je nu niet de tijd hebt om een heel stuk rund te bereiden.

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken
Bieten gazpacho met venkel
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Rauwe Bietensalade met halloumi
 5
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Geroosterde knoflooksoep
 13
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Gegratineerde mosselen met kaas
 2
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.