Carrotcake met crumble

Carrotcake met crumbletopping


12 personen

Deze kruising tussen een carrotcake en appelkruimel gebak is echt superlekker. Smeeuig en knapperig. Je mixt de olie met de suiker, de vanille en de eieren in de ene komen, en de bloem met het bakpoeder, het zout, de kaneel en de koekkruiden in een andere kom.
Spatel deze beide mixen doior elkaar en voeg de wortelrasp erdoor.Schep het beslag in de springvorm (bekleed met bakpapier). Zet in de voorverwarmde oven (160 graden) en bak in 60 minuten gaar. Je maakt de crumble van de bloem, bruine suiker, boter blokjes en de eidooier. Meng in een kom tot een natte kruimelige pasta en verdeel over de de taart als deze 25 minuten in de oven staat.

 
 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Taquitos met zoete aardappel Taquitos met zoete aardappel
BBQ Rub - zoete kruidenmix / barbecue kruiden BBQ Rub - zoete kruidenmix / b...
Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Meer van Brenda Kookt!
Paleo Carrotcake
 25
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Speculoos carrotcake voor mijn verjaardag
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Snelle basis groentesoep
 4
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.