Ceviche met zeebaars

Foody Redactie


Ceviche is een bereiding van hele rauwe witvis die wordt gegaard in zuur en zeezout. De combinatie van zuur én zout, geeft ceviche een unieke, karakteristieke smaak. Je kunt verschillende soorten witvis gebruiken, maar in dit recept is er gebruik gemaakt van zeebaars. Door er granaatappelpitjes aan toe te voegen wordt het een lekker fris en zomers gerechtje. Het is niet erg ingewikkeld om te maken. Het belangrijkste is dat je een goed stuk verse vis hebt. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Smitr76
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.