Ceviche van zeewolf

Samsung & Ceviche


4 personen

Ceviche is een bereiding van hele rauwe witvis die wordt gegaard in limoen en zeezout. De combinatie van zuur, zout én pittig, geeft ceviche een unieke, karakteristieke smaak. Je kunt verschillende soorten witvis gebruiken, maar in dit recept is er gebruik gemaakt van zeewolf. Het is niet erg ingewikkeld om te maken. Het belangrijkste is dat je een goed stuk verse vis hebt. Serveer de ceviche op pappadums en genieten maar. Enjoy! 

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.