Cheesecake met chocolade en karamel

Snelle basis groentesoep


Er bestaan oneindig veel soorten cheesecake, maar ik maak meestal een onderscheid in twee soorten: de cheesecake die gebakken moet worden, en de cheesecake die niét de oven in hoeft. Ik ben stiekem een grotere fan van de laatste variant. Vaak maak ik cheesecake gewoon naturel of met wat fruit, maar dit keer maakte ik hem extra feestelijk met een chocoladeswirl en met karamelsaus. Ultiem genieten...

 

*De bereidingstijd bedraagt 45 minuten, maar de taart heeft nog wel minimaal 5 uur opstijftijd nodig!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Milou van den Bos
  • Marian Lensvelt-Joore
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.