Cherrytomaatjes met parmaham en roomkaas

Cherrytomaat met parmaham


4 personen

Dit heerlijke hapje mag zeker niet ontbreken tijdens een tapasavondje of op een feestje. Cherrytomaatjes die omwikkeld zijn Parmaham en gevuld zijn met roomkaas. Strooi daar nog wat geroosterde pijnboompitjes overheen en je hebt echt een super lekker hapje. Heel gemakkelijk om te maken en in een kwartiertje klaar. Wat wil je nog meer?

 

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Karine Vanhoutteghem
  • Chantall van Holten
  • Gea Hinnie Kallenkoot
  • Bloemke Hennion
  • Pauline Kwakernaak
  • Maria van Dooremaal
  • Corrie de Jong
  • Hanna Courtijn
  • Danny Bonnet
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.