Chia jam met rood fruit
Zelf jam maken is ontzettend makkelijk. Zo ook deze chia jam met rood fruit. Door de chia in de jam te verwerken krijg je een heerlijke jelly achtige structuur. Voor dit recept gebruik je diepvriesfruit. Dit werkt heel makkelijk en is een perfecte basis voor het maken van de chia jam. Het enige wat je verder hoeft toe te voegen is vanille pasta en iets om de jam lekker zoet mee te maken. Maak het in het weekend en je kunt er de rest van de week van genieten bij het ontbijt en/of de lunch.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |