Chocolade brioche

Ingrediënten
Brioche is van zichzelf al superlekker, maar deze chocolade brioche is echt helemaal te gek. Het is even een klusje, maar dan heb je ook wat. Eén stukje en je bent hooked! Ik heb er een vlechtbrood van gemaakt omdat ik dat er zo mooi uit vind zien. Als vulling heb ik gesmolten chocolade gebruikt, maar je kunt ook gewoon hazelnootpasta gebruiken. Let wel op: briochedeeg is heel nat en daardoor lijkt het alsof het gaat mislukken, maar dat gebeurd echt niet! Het is gewoon een kwestie van kneden, kneden en nog langer kneden. Als je dat door de keukenmachine laat doen scheelt het weer een hoop spierpijn.


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |