Chocolade brioche

Chocolade brioche


Brioche is van zichzelf al superlekker, maar deze chocolade brioche is echt helemaal te gek. Het is even een klusje, maar dan heb je ook wat. Eén stukje en je bent hooked! Ik heb er een vlechtbrood van gemaakt omdat ik dat er zo mooi uit vind zien. Als vulling heb ik gesmolten chocolade gebruikt, maar je kunt ook gewoon hazelnootpasta gebruiken. Let wel op: briochedeeg is heel nat en daardoor lijkt het alsof het gaat mislukken, maar dat gebeurd echt niet! Het is gewoon een kwestie van kneden, kneden en nog langer kneden. Als je dat door de keukenmachine laat doen scheelt het weer een hoop spierpijn.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
  • Louise Van Der Kelen
  • Ingrid van der Heijden
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.