Chocolade cakerol met espresso room
Koffie, ik hou ervan! Maar koffie in combinatie met chocolade, nog beter! Een chocolade cakerol met koffie room is dus echt iets voor mij. Deze chocolade boomstam is echt een kersttoetje. Deze versie is vrij basic gehouden, zodat de espresso room helmaal tot zijn recht komt. Bestrooi de cakerol voor de finishing touch nog even met wat poedersuiker. Wat een verwennerij!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |