Chocolade Hüttencakes

Chocolade Hüttencakes


Chocoladecakejes met Hüttenkäse. Hüttenkäse is misschien niet het eerste ingrediënt wat je verwacht in een chocoladecakje, maar lekker is het zeker! Het is lekker licht, eiwitrijk en bovendien is het lager in vet dan vergelijkbare kazen. In het volgende recept wordt het goede van Hüttenkäse dan ook gemixt met havermout en het smaakvolle van chocolade. Samen met wat eieren, boter en cacao maak je dan deze heerlijke chocolademuffins. Klinkt goed toch? Enjoy! 

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Hüttenkäse

Hüttenkäse is een jonge ongerijpte kaas en vanwege de frisse smaak is het toepasbaar in zowel zoete als hartige gerechten. Lekker licht op brood, maar ook in salades, bij vis- en vleesgerechten, of zelfs in een toetje. De variatie is eindeloos! Inspiratie nodig? Probeer dan zeker eens één van deze lekkere en toegankelijke recepten.

Bowl of happiness Bowl of happiness
Baquette uit de oven Baquette uit de oven
Frisse zomersalade met Hüttenkäse Frisse zomersalade met Hütten...
Meer van Hüttenkäse

Favoriet recept van

  • Brigitte Peters
  • Linda Tuk
  • Pmc1992
  • Hüttenkäse
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.