Chocolade Kokos Cake
Deze lekkere chocoladecake heeft een heerlijk exotische tintje door de kokos. Je moet de kokos weken in kokosmelk alvorens deze cake te maken. Houdt in je planning rekening met een minimum van twee uur. Al met al geeft dit recept een vrij klonterig beslag. Maak je geen zorgen, dat is niet erg. De cake is op zijn lekkerst als hij nog een klein beetje vochtig van binnen is. Lekker bij een kopje koffie!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |