Chocolade oliebollen met een vleugje sinaasappel
Iedereen kent de klassieke oliebollen met krenten en rozijnen. Of je ze nou zelf bakt of koopt, het is elke keer weer smullen. Met deze variant met chocolade en sinaasappel gooi je dubbel hoge ogen op oudjaarsavond. Eerst omdat je zelf oliebollen hebt gebakken en daarna met deze geweldige afwijkende variant. Smullen maar en een goede jaarwisseling!
Let op: het deeg moet minimaal twee uur rijzen en het bakken neemt ook flink tijd
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |