Chocolademoelleux met hazelnootpraline
Na deze chocolademoelleux te hebben geproefd, wil je niet anders meer. Door de hazelnootpraline die in het beslag gaat is het alsof je één grote bonbon eet. Zó lekker! De chocolademoelleux wordt ook wel een lavacakeje genoemd. Als je er van begint te eten weet je ook gelijk waarom; de warme vloeibare vulling stroomt als lava uit het cakeje. Serveer ze warm, met een bolletje vanille-ijs erbij en genieten maar.
Voorbereidingstijd: 25 | Koeltijd: 60 min | Oventijd: 10-14 minuten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |