Chocolademoelleux met hazelnootpraline

Please fix..


Na deze chocolademoelleux te hebben geproefd, wil je niet anders meer. Door de hazelnootpraline die in het beslag gaat is het alsof je één grote bonbon eet. Zó lekker! De chocolademoelleux wordt ook wel een lavacakeje genoemd. Als je er van begint te eten weet je ook gelijk waarom; de warme vloeibare vulling stroomt als lava uit het cakeje. Serveer ze warm, met een bolletje vanille-ijs erbij en genieten maar. 

Voorbereidingstijd: 25  | Koeltijd: 60 min | Oventijd: 10-14 minuten

Ingrediënten

4 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Naomi Van de Pol
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.