Chocoladetaart met salted caramel

Foody Redactie


Ben je gek op chocoladetaart én op salted caramel? Dan is deze chocoladetaart mét salted caramel zeker een aanrader. Twee chocoladetaarten met daartussen dulche de leche en daaromheen chocolade ganache. Overgoten met gezouten karamel en afgemaakt met stukjes chocolade (van de reep) en blokjes karamelfudge. Hoe lekker!! Ontzettend machtig, maar zo de moeite waard. Tip: het maken van de taart is best even wat werk. Begin daarom ook een dag van tevoren met het bakken van de taarten en het maken van de dulche de leche. Zo kun je de volgende dag meteen beginnen met het maken van de ganache en het opbouwen van de taart.

 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Marjanne van Loon
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.