Citroenrisotto met kabeljauw

Citroenrisotto met kabeljauw


2 personen

Deze citroenrisotto met kabeljauw is een heerlijk fris zomers gerechtje. In principe zijn Italianen vrij helder over de combi van vis en kaas: niet doen. Maar door risotto hoort wel kaas, om het lekker smeuïg te maken. In deze risotto gaat mascarpone, welke perfect past bij de citroen die het fris maakt. De zeekraal moet je maar heel kort even bakken zodat ie lekker knapperig blijft want dat heeft dit gerechtje wel nodig. Geniet ervan. 

 

Favoriet recept van

  • Belinda Neve
  • Foody redactie
  • Julia Flamand
  • Arnella Miedema
  • Silvia Weusten
  • Milou van den Bos
  • Renée Mulder
  • Louise Van Der Kelen
Makkelijke Maaltijd: Kabeljauw met pancetta
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Fresh & Easy: Skrei met chermoula
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.